Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /srv/users/countryfestivalen/apps/countryfestivalen/public/wp-content/plugins/countdown-builder/classes/countdown/CircleCountdown.php on line 180

Årets festival utsettes til 2021

På bakgrunn av nasjonale retningslinjer som ble framlagt lørdag, blir all planlagt aktivitet på Dyrskuplassen avlyst fram til 1.september.

Dette betyr at det verken blir arrangert Seljordfestival eller Countryfestival sommeren 2020.

 

 

Velkommen til Countryfestivalen 28.07-01.08 2021

Det er mange som ønsker å besøke oss i sommer, og festivalledelsen synes det er svært trist at vi ikke kan ønske gjestene velkommen som planlagt. Det er med tungt hjerte vi nå må innstille festivalene i sommer, men hensyn til liv og helse må selvsagt gå først.

Vi har mottatt mange henvendelser fra bekymrede gjester, og har håpet i det lengste å få lov til å arrangere festivalene som vi vet er sommerens høydepunkt for mange.

Ikke minst konserten med Travis Tritt har skapt enorm begeistring, og gjester fra både inn- og utland har gledet seg til en eksklusiv konsertopplevelse med verdensstjerna som skulle besøkt Norge for første gang. Nå vil festivalledelsen gjøre det de kan for å flytte konserten med Travis Tritt og de andre bandene som var annonsert for årets festivaler fram til 2021.

Vi jobber nå med det praktiske rundt avlysningen av årets festivaler, men alle som har kjøpt billett eller bestilt plass til årets festival, kan bruke billettene sine i 2021.

Trykk her for å få svar på de mest spurte spørsmålene.

 

Det er uendelig trist for oss å måtte utsette årets festival, men vi gleder oss til å kunne ønske både nye og gamle gjester hjertelig velkommen til tidenes beste Countryfestival 28.juli – 1.august 2021!

Flere artikler 

Flere artikler

Takk for i år!

Nordens største countryfestival har de siste dagene vært fylt med campinggjester, konsertopplevelser, herlig vær og topp stemning!

Se film fra årets festival her

les mer