Åsmund Åmli band til Countryfestivalen

Det populære countrybandet Åsmund Åmli band fra Setesdalen i Aust-Agder kommer til årets Countryfestival, og gleder seg stort til å spille for et entusiastisk publikum.

 

 

Allsangfaktoren er høy når bandet fra Setesdal går på scenen

 

Gjennom 24 år har de sjarmert utallige lyttere med låter på klingende Setesdals-dialekt, nærmere bestemt Valle. Låten «Stomp og Vatn» fra albumet «No e det på det gamaste» (utgitt i 2000) lå til sammen 11 uker på Norsktoppen, med 3 førsteplasser. I tillegg har de den humoristiske låten «Påskerally på riksveg nr. 9» som omtaler påskeutfarten gjennom vakre Setesdal.

Bandet har solgt nærmere 40.000 album, og har et høyt antall streams hver eneste måned.

Det er likevel live-opptredener bandet er mest kjent for. Åsmund Åmli Band har gjestet de fleste byer og avkroker i dette landet, og formidlet spilleglede, engasjement og ett show som går hjem hos de aller fleste i alle aldre. Allsangfaktoren er høy når låter som for eksempel «Stomp og Vatn (Kåt og Galen)», «Påskerally på riksveg nr. 9» og «Eg e frå bygdinn» blir framført. Til sommeren returnerer de atter en gang til Seljord for å glede både gamle og nye tilhengere.

 

Bandmedlemmer i Åsmund Åmli Band:
Åsmund Åmli – Vokal/Bass
Bjørn Stiauren – Trommer/Vokal
Stian Øvland – Gitar/Vokal
Dag Wolf – Steel Gitar

 

Vil du varme opp til Countryfestivalen? Her er albumene de har gitt ut:
2000 No e det på det gamaste
2003 Bjorøyl
2008 Panorama

Flere artikler 

Flere artikler

Takk for i år!

Nordens største countryfestival har de siste dagene vært fylt med campinggjester, konsertopplevelser, herlig vær og topp stemning!

Se film fra årets festival her

les mer