Hellbillies til Countryfestivalen

Yes, nå ser vi fram mot festivalsommeren 2021!

Vi gleder oss stort over å fortelle at Hellbillies og Vassendgutane er klare for Countryfestivalen i Seljord 28.juli-1.august!

 

 

Vassendgutane

To av Norges beste liveband kommer til Seljord sommeren 2021

 

Den siste tidens utvikling har gitt oss troen på å endelig få møte dere alle på Countryfestivalen i Seljord neste sommer, og vi klarer nesten ikke å vente!

Med to av Norges absolutt beste liveband klare for festivalen, og et stort publikum som ivrer etter å møtes til herlige opplevelser i Seljord, krysser vi fingrene – og gleder oss maks til vi igjen kan møtes på Nordens største countryfestival!

 

Hellbillies

Fredag 30.juli er Hellbillies endelig tilbake på Countryfestivalen i Seljord!
Helt siden oppstarten av festivalen i 1998 har bandet gjentatte ganger vært blant hovedattraksjonene og skapt mange uforglemmelige øyeblikk på Nordens største countryfestival. Publikummet på Countryfestivalen er svært godt kjent med det legendariske bandet, og mange har fulgt de trofast gjennom hele deres 30-årige historie. 2020 var bandets store jubileumsår med over 80 planlagte konserter, og mange av konsertene var utsolgt allerede et år i forveien. Så ble Norge snudd på hodet og alt måtte utsettes.

Bandet har brukt den siste tiden godt og spilt inn en ny plate. «I eksil på Sundrehall» er sluppet på EP, og høsten 2020 kom singelen «Blå Dag». Albumet blir sluppet før sommeren, så du rekker å lære deg alle tekstene før bandet endelig entrer scenen i Seljord igjen! 

 

Vassendgutane

Vassendgutane er et av Norges absolutt beste liveband! Guttene fra Ørsta vet å lage feststemning med kjente låter som Ungkar med dobbeltseng, Granada, Hjortejakt og Silikon i tatti. Bandet som har gjestet festivalen i Seljord en rekke ganger gleder seg stort til å lage fest med sitt trofaste publikum når de entrer scenen i Seljord lørdag 31. juli 2021!

Klarer du nesten ikke å vente? Kos deg i julehøytida med Vassendgutane sine fine julelåter som er ute nå; Det er Nåke med jula og Juletred og Fenalår

 

Følg med i romjula for oppdateringer rundt Travis Tritt😊

Flere artikler 

Flere artikler

Takk for i år!

Nordens største countryfestival har de siste dagene vært fylt med campinggjester, konsertopplevelser, herlig vær og topp stemning!

Se film fra årets festival her

les mer