Countryfestivalen 2022

Festivalene i 2022 var en fantastisk opplevelse. Nå planlegger vi for fullt for sommeren 2023, og mange store navn er allerede klare.

Velkommen til Countryfestivalen 26.-30. juli 2023

Publikummet på Countryfestivalen kan glede seg til gjensyn med bl.a. Rotlaus, Vassendgutane, Gunslingers, Byting og Åsmund Åmli band når den 23. countryfestivalen går av stabelen neste sommer. Dette er store publikumsfavoritter som lager perfekt stemning på Nordens største Countryfestival. Og i løpet av kort tid slipper vi enda en stor artist som vi gleder oss stort til å presentere!

Norges beste festivalcamp

På en av landets best tilrettelagte festivalcamper er det et fantastisk liv!  Vi har egne områder for både ung og eldre ungdom, for amcar og for de som ønsker litt mer ro etter dagens opplevelser. Her er det et helt unikt folkeliv og det er mange som skaper vennskap for livet.

Festivalene ble i 2022 besøkt av tusenvis av gjester som var svært tilfredse med å være tilbake på festival i Seljord. Vi har opplevd et overveldende antall publikummere som har meldt tilbake til oss om fantastiske opplevelser i Seljord denne sommeren. Vi jobber kontinuerlig for å skape gode festivaler i Seljord, både med tanke på artister og annet innhold. Også har vi kanskje Norges beste festivalcamp!  Det er fantastisk å være tilbake, og vi gleder oss enormt til neste sommer, sier leder for Seljordfestivalen og Countryfestivalen Yvonne Eilefstjønn.

Countryfestivalen arrangeres 26.-30. juli 2023

Bookingen åpner onsdag 14. desember kl. 10.00

Flere artikler 

Flere artikler

Joe Nichols

Joe Nichols (46) er en av de beste amerikanske countrysangerne som har dukket opp etter årtusenskiftet.

les mer

Drake Milligan tar en Elvis

Drake Milligan var bare tjue år gammel da han forlot hjembyen, Arlington i Texas, og flyttet til Nashville for å spille hovedrollen i TV-serien «Sun Records».

les mer

Hellbillies

Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband!

les mer