Kurt Nilsen til Countryfestivalen 2023

Kurt Nilsen til Countryfestivalen Seljord. Foto Johanna Siring

Artisten med den store stemmeprakten gleder seg til å komme tilbake på scenen, med baklomma full av rykende ferske låter.

Velkommen til Countryfestivalen 26.-30. juli 2023

Sommeren 2022 ble en post-pandemi-fest hvor Kurt Nilsen fikk spille en håndfull eksklusive konserter foran et entusiastisk publikum. Samme høst la han siste hånd på nytt hjemmestudio, og resultatet er en inspirert artist med kreativt overskudd og baklomma full av rykende ferske låter. Med muligheten til å spille inn musikk når han måtte ønske, mangler bare gleden over å få komme seg tilbake på scenen og dele den nye musikken med fans av Kurt-soundet som forener country, pop og rock og hans helt unike stemme og spilleglede. Kurt Nilsen, backet av sitt formidable og forrykende band, er kjent for å gi alt på scenen. Til sommeren står han på scenen på Nordens største countryfestival i Seljord – gjør deg klar for allsang og gåsehud!

Flere artikler 

Flere artikler

Joe Nichols

Joe Nichols (46) er en av de beste amerikanske countrysangerne som har dukket opp etter årtusenskiftet.

les mer

Drake Milligan tar en Elvis

Drake Milligan var bare tjue år gammel da han forlot hjembyen, Arlington i Texas, og flyttet til Nashville for å spille hovedrollen i TV-serien «Sun Records».

les mer

Hellbillies

Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband!

les mer