Ray Scott til Norge

Kurt Nilsen til Countryfestivalen Seljord. Foto Johanna Siring

Ray Scott (Semora, North-Carolina) er en talentfull countryartist som har gjort seg bemerket i musikkverdenen. Han har over 80 000 månedlige lyttere på Spotify og er kjent for sin unike stemme og autentiske tilnærming til countrymusikk.

Ray Scott startet sin karriere som låtskriver og senere som soloartist. Han har utgitt flere album og har fått anerkjennelse for sin ærlige og sårbarlige tilnærming til sangene sine. Han blander tradisjonell countrymusikk med moderne elementer, og tekstene hans reflekterer ofte personlige erfaringer og refleksjoner.

Ray Scotts musikk har fanget oppmerksomheten til countrymusikkelskere over hele verden. Han har opptrådt på ulike scener og festivaler, og fansen setter pris på hans genuine tilnærming til sjangeren. Han har en evne til å formidle følelser og historier gjennom sangene sine, og det er dette som gjør ham til en spesiell artist.

I sommer spiller han på de fleste Countryscenene i USA, men vi har lokket ham hit til Seljord for to kvelder på rad. Gled deg til et nært møte med den kjente countryartisten på Cafèscenen fredag (20.00-21.00) og lørdag (22.40-23.40)

 

Årets program 

Flere artikler 

Flere artikler

Takk for i år!

Nordens største countryfestival har de siste dagene vært fylt med campinggjester, konsertopplevelser, herlig vær og topp stemning!

Se film fra årets festival her

les mer