Countryfestivalen 2022

Endelig kan vi ønske våre gjester hjertelig velkommen til Countryfestivalen! Etter 2 år med pandemi har vi gledet oss umåtelig til å kunne ta i mot gjester igjen, og ønske velkommen til den 22. festivalen i rekken.

Countryfestivalen er Nordens største countryfestival, og vi jobber kontinuerlig for å gjøre oss fortjent til den tittelen. Som arrangør vektlegger vi gode møter mellom gjester og vertskap, høy trivselsfaktor, godt tilrettelagte fasiliteter og ikke minst god musikk, god mat og drikke sammen med varierte aktiviteter. Har du spørsmål eller trenger du hjelp med noe? Du kan alltid henvende deg til festivalvertene i rød t-skjorte, eller gå til Informasjonen for å få den hjelpen du trenger.

 

Velkommen til Countryfestivalen 27.-31. juli 2022

Praktisk informasjon

Nytt område for innsjekk camping

Vi åpner for innsjekk til camping onsdag 27. juli kl. 14.00-01.00🥳
 
Hvor er innsjekk til camping? Se bilde under:
 
📍 Avkjøring fra E134 til Nordbygdivegen – Du kjører til 1. Venteområde campinginnsjekk og følger anvisninger fra parkeringsvaktene.
📍 Du skal altså IKKE kjøre direkte til 2. Campinginnsjekk!
📍 Du skal ikke kjøre gjennom Seljord sentrum, men langs E134 og følge skilting.
📍 Skal du bo på Seljord Folkehøgskule? Da sjekker du inn på Informasjonen. Du kjører gjennom Seljord sentrum og henvender deg i Informasjonen på festivalområdet for nøkler og festivalbånd.
 
Kommer du ikke onsdag? Se åpningstider for hele festivalen her: https://countryfestivalen.no/apningstider/
Innsjekk festivaler

Flere artikler 

Flere artikler

Velkommen til Countryfestivalen 2022

Etter en ufrivillig og lang pause, jobber vi for fullt med å få på plass alle artistene som skal glede et trofast publikum til Countryfestivalen til sommeren. Er DU klar for å oppleve festivallivet igjen? Det er i hvert fall vi! ❤

les mer