Camping

Campingområdet til Countryfestivalen er stort med ulike valgmuligheter. Velg hvilket område som passer best for deg! 

Countryfestivalen i Seljord. Foto Arne Helge Jakobsen, Danseguiden

Nordens største Country-camp

Campingen på Countryfestivalen Seljord er delt i 5 områder;

  • Ungdomscamp med/uten strøm
  • Voksencamp med/uten strøm
  • Stillecamp med strøm
  • Trailercamp med strøm
  • Right On-camp med strøm

Hver av campingplassene er 9 x 5,5 meter

Med så mange gjester samlet under festivalen, trenger vi alles bidrag for å skape en tryggest og best mulig ramme rundt oppholdet. Husk at du må ha fylt 18 år for å delta på Countryfestivalen. Vi oppfordrer deg til å gjøre deg godt kjent med reglene før ankomst.

Countryfestivalen kart over festivalområdet

Voksencamp

På voksencamp bor alle som ønsker å bo på festivalcamp uten noen særinteresser. Det er ordinære ordensregler og publikum i alle aldre. Campen ligger sentralt på Dyrskuplassen, med egne dusjanlegg og toalett. 

Ungdomscamp

Denne campen ligger vest på Dyrskuplassen, og kjennetegnes kanskje for mange ved at det er her festen både starter og slutter. Det er unge gjester (husk aldersgrense 18 år) som ofte ligger på ungdomscamp. Området har eget matutsalg, toaletter og dusjer.

Trailercamp

Denne campen ligger sørøst på Dyrskuplassen, og er forbeholdt trailere, trucker og andre større nyttekjøretøy. Campen tar kun 100 biler, så her er det førstemann til mølla. NB! Det er kun plass til trekkvogn!

Siden 2014 har det årlig blitt kåret «Årets Lastebil», sammen med vår samarbeidspartner på lastebil.

Right On-camp

Right On-campen er for alle entusiastkjøretøy som Amcars, Classic, Gatebil, hobbybiler etc. Klubber, vennegjenger og andre som ønsker det får samlet plass på campingen. Campen ligger helt øst på Dyrskuplassen og er kjent for sin helt særegne gode stemning, da den kun er forbeholdt de med entusiastkjøretøy. 

Les mer om Right On-treffet her!

Stillecamp

Vi har et eget alternativ for de som ønsker et roligere alternativ gjennom hele døgnet. Her skal støynivået være lavt og egne regler gjelder. Plassene er med strøm tilgjengelig.

Seljord folkehøgskule

Ønsker du ikke å bo på campingområdet i festivalen?

Vi kan tilby overnattingspakker på Seljord folkehøgskule, med kort gangavstand til festivalområdet. Det er enkel standard på rommene; felles bad med dusj og toalett på gangen – men inkludert frokost, sengetøy og håndklær.

Vi åpner snart for booking!

Våre samarbeidspartnere

Seljordfestivalen

Countryfestivalen Seljord AS Organisasjonsnummer: 980260054

Tlf: +47 350 55 164
E-post: post@countryfestivalen.no

Aldersgrense for festivalen er 18 år

Personvernerklæring