Camping

Skal du bo på camping under sommerens festival? Bra! Det er en stor fornøyelse å ha camping på festival. Glade festivalgjester som er hos oss 24 timer i døgnet gjør at festivalopplevelsen blir noe helt unikt.

Nordens største country-camping

Campingen på Countryfestivalen Seljord er delt i 5 områder; Ungdomscamp, Voksencamp, Stillecamp, Trailercamp og Right On-camp. Du kan lese mer om de enkelte områdene på denne siden.

Med så mange gjester samlet under festivalen, trenger vi alles bidrag for å skape en tryggest og best mulig ramme rundt oppholdet.

Vi oppfordrer deg til å gjøre deg godt kjent med reglene før ankomst.

Voksencamp

På rød camp bor alle som ønsker seg på festivalcamp uten noen spesielle interesser. Det er ordinære ordensregler og publikum i alle aldre. Campen ligger øst på Dyrskuplassen, med eget matutsalg, dusjanlegg og toalett. 

Ungdomscamp

Denne campen ligger vest på Dyrskuplassen, og kjennetegnes kanskje for mange ved at det er her festen både starter og slutter. Det er unge gjester (husk aldersgrense 18 år) som ofte ligger på blå camp. Området har eget matutsalg, toaletter og dusjer.

Trailercamp

Denne campen ligger sørøst på Dyrskuplassen, og er forbeholdt trailere, trucker og andre større nyttekjøretøy. Campen tar kun 100 biler, så her er det førsta mann til mølla. Siden 2014 har det årlig blitt kåret «Årets Lastebil», sammen med vår samarbeidspartner Mercedes-Benz. 

Bestilling gjøres på telefon 35 05 51 64 eller e-post.

Right On-camp

Right On-campen er for alle entusiastkjøretøy som Amcars, Classic, Gatebil, hobbybiler etc. Klubber, vennegjenger og andre som ønsker det, får plass samlet på campingen. Campen ligger helt øst på Dyrskuplassen og er kjent for sin helt særegne gode stemning, da den kun er forbeholdt entusiastkjøretøy. Bestilling gjøres på telefon, 35 05 51 64 eller e-post.  

Les mer om Right On-treffet her!

Stillecamp

Vi har et eget alternativ for de som ønsker et roligere alternativ, både på dag og kveld. Her skal støynivået være lavt, og egne regler gjelder.

Seljord folkehøgskule

Ønsker du ikke å bo på campingen i festivalen?

Vi kan tilby overnattingspakker på Seljord folkehøgskule, med kort gåavstand til festivalområdet. Det er enkel standard på rommene; felles bad med dusj og toalett – men inkludert frokost.

Bestill festivalpakke med overnatting her.

Våre samarbeidspartnere

Countryfestivalen Seljord AS Organisasjonsnummer: 980260054

Tlf: +47 350 55 164
E-post: post@countryfestivalen.no

Aldersgrense for festivalen er 18 år

Personvernerklæring