Årets artister

Er du klar for å oppleve magiske festivaløyeblikk igjen❤

Se årets artister til Countryfestivalen og husk å sikre deg billett til sommerens beste country-opplevelse allerede nå!

 

 

Programmet oppdateres

Åsmund Åmli band

Torsdag – kl. TBA

Åsmund Åmli Band 

Setesdals store sønner kommer til Countryfestivalen 2023 – det er bare å lære seg dialekten først som sist!

Kurt Nilsen til Countryfestivalen Seljord. Foto Johanna Siring

Fredag – kl. TBA

Kurt Nilsen

Artisten med den store stemmeprakten gleder seg til å komme tilbake på scenen, med baklomma full av rykende ferske låter. Kurt Nilsen, backet av sitt formidable og forrykende band, er kjent for å gi alt på scenen. Til sommeren står han på scenen på Nordens største countryfestival i Seljord – gjør deg klar for allsang og gåsehud!

Rotlaus

Fredag – kl. TBA

ROTLAUS

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest ettertraktede liveband, og det hersker liten tvil om at bandet virkelig har blitt et band mange ønsker å få med seg. Bandet spiller mer enn de fleste og de virkelig elsker det, noe som ikke er vanskelig å se. Gutta har et smittende humør og en særegen nærhet til sitt publikum. Gjør deg klar for Norges originale bygderockere!!

Shania Tribute Band

Lørdag – kl. TBA

The Shania Experience – The ultimate Shania Twain Tribute by Alexa Lace

Alexa er en briljant sanger og hun har med seg et profesjonelt Nashvilleband, sammen leverer de et forrykende sceneshow som er regissert av Shanias egen musikalske leder gjennom mer enn 20 år.
Vassendgutane

Lørdag – kl. TBA

Vassendgutane

En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategorien kan vise til. Allsangen ”runger” i store haller og på de store festivalene når bandet spiller. Stikkord er glede, party og et band som virkelig inkluderer sitt publikum fra første strofe. Bandet legger stor vekt på kvalitet og det visuelle utrykket. De opptrer også 100% live.Det blir råning, ungkarer og hjortejakt. – Og selvfølgelig de nyeste slagerne, Sånn So Det Va Før, Skaldyrfest og Skrekkraude Rapala

Gunslingers

Lørdag – kl. TBA

Gunslingers

Gunslingers har over 100 millioner streams på Spotify, og de selger ut lokaler og festivaler fra nord til sør. Hele 14 år med kamp og utvikling for å få stelt i stand det beste sceneshowet i nasjonen. Men hos disse gutta stopper aldri utviklingen av showet! Ambisjonen er å alltid ha et mål om at neste konsert skal være bedre enn den forrige. For året 2023 har bandet store ambisjoner om å løfte profesjonaliteten betydelig, uten å miste grepet på kjemien mellom publikum og scene. I dag er Gunslingers komplett med fele, steel-gitar og telecaster, dette gir det komplette Nashville-soundet som kjennetegner høykvalitets countrymusikk. Alle som har vært på en skikkelig Gunslingerskonsert vet hvilken kjemi som kan oppstå mellom scene og publikum. Noe som få eller muligens ingen i landet klarer å konkurere mot!

Sheriffen Pub & Pool

Sheriffen Pub & Pool – Mer info kommer – kl. TBA

Følg med for program! 

Vi lover partystemning, god musikk, dansing på bordene, høyt under taket og utendørs svømmebasseng! Bassenget har utendørs dusj og badevakt, og et begrenset antall plasser.

Artistslipp

Cafescenen – Fredag 28. juli – kl. TBA

SjøormCountry

Hvert år arrangerer vi talentkonkurranse for gryende artister, både soloartister og band. Juryen har plukket ut verdige finalister, der vinneren får opptre på Hovedscenen i Fjoset lørdagen i Countryfestivalen 

Sheriffen Pub & Pool

Trailercampen – Mer info kommer – kl. TBA

Følg med for program! 

 

Artistslipp

Cafescenen – lørdag 29. juli – kl. TBA

RightOn-treff

Stor utstilling og framvisning av vakre, spreke og unike biler! Utstillingen er åpen for alle entusiast-kjøretøy; Amcar, classic, gatebil, hobbybiler osv. Det er også mulig å stille bil selv om du ikke bor på festivalområdet! Speaker er Ronnie Krabberød

Artistslipp

Fjoset (Hovedscenen) – lørdag 29. juli – kl. TBA

Vinneren av årets SjøormCountry

 

Kjøp billetten din nå

Våre samarbeidspartnere

Seljordfestivalen

Countryfestivalen Seljord AS

Org.nr: 980260054

Tlf: +47 350 55 164
E-post: post@countryfestivalen.no

Aldersgrense for festivalen er 18 år

Personvernerklæring