Årets Artister

Årets artister til Countryfestivalen blir lansert fortløpende utover vinteren og våren. Det vil komme en rekke norske og internasjonale artister, så sikre deg billett til sommerens beste country-opplevelse!

 

 

27. juli

Artistslipp

TBA – Cafescenen – Kl. 00.00

Følg med for artistslipp!

28. juli

Åsmund Åmli band

Åsmund Åmli Band – Cafescenen – Kl. TBA

Setesdals store sønner kommer til Countryfestivalen 2022 – det er bare å lære seg dialekten først som sist!

29. juli

Travis Tritt til Nordens største Countryfestival i Seljord 29. juli 2022

Travis Tritt – Hovedscenen – Kl. TBA

Verdensstjernen Travis Tritt gjester for første gang Norge – i ens ærend fra Nashville for å spille en eksklusiv konsert i Seljord. Velkommen til en unik opplevelse! 

Hellbillies – Hovedscenen – Kl. TBA

Det folkekjære norske countryrock-bandet Hellbillies feiret 30 år sammen i 2020, og de gleder seg enormt til å komme seg ut på veien igjen – og ikke minst til å spille for publikummet på Countryfestivalen i Seljord!

30. juli

Sie Gubba til Countryfestivalen

Sie Gubba – Hovedscenen – Kl. TBA

Sie Gubba er et av Norges beste liveband, og lover å skape høy stemning når de endelig får komme ut på turne igjen. Countryrockbandet fra Ålen i Trøndelag har underholdt et feststemt publikum siden 1995, og nå er de veldig klare for Seljord og Countryfestival! 

Gunslingers til Countryfestivalen

Gunslingers – Hovedscenen – Kl. TBA

I 2020 kom bandet ut med sitt sjuende studioalbum, og de gleder seg til å komme tilbake til Seljord og Countryfestivalen. For mange av våre trofaste gjester er festivalen først komplett når de energiske Hardingene står på scenen🥳

Vassendgutane

Vassendgutane – Hovedscenen – Kl. TBA

Vassendgutane er et av Norges absolutt beste liveband! Guttene fra Ørsta vet å lage feststemning med kjente låter som Ungkar med dobbeltseng, Granada, Hjortejakt og silikon i Tatti.  Bandet som har gjestet festivalen i Seljord en rekke ganger, gleder seg stort til å lage fest med sitt trofaste publikum.

Kjøp billetten din nå

Våre samarbeidspartnere

Countryfestivalen Seljord AS

Org.nr: 980260054

Tlf: +47 350 55 164
E-post: post@countryfestivalen.no

Aldersgrense for festivalen er 18 år

Personvernerklæring