Årets Artister

Årets artister til Countryfestivalen blir lansert fortløpende utover vinteren og våren. Det vil komme en rekke norske og internasjonale artister, så sikre deg billett til sommerens beste country-opplevelse!

 

 

22. juli

TBA – Cafescenen – Kl. 00.00

Følg med for artistslipp!

23. juli

Åsmund Åmli band – Cafescenen – Kl. TBA

De evige populære countrybandet Åsmund Åmli band fra Setesdalen gleder seg stort til å besøke Countryfestivalen igjen, og spille for både gamle og nye fans på festivalen. Det bli gama!

Les mer om Åsmund Åmli band her.

24. juli

Travis Tritt – Hovedscenen – Kl. TBA

Verdensstjernen Travis Tritt kommer ens ærend fra Nashville til Norge for første gang, for å spille en eksklusiv konsert på Countryfestivalen.

 

Les mer om Travis Tritt her.

Hellbillies – Hovedscenen – Kl. TBA

Det folkekjære norske countryrock-bandet Hellbillies feirer 30 år sammen i 2020, og gleder seg til å komme til Countryfestivalen i Seljord på en varm fredagskveld.

 

25. juli

Gunslingers – Hovedscenen – Kl. TBA

Etter utallige oppfordringer fra vårt publikum er vi glade for å kunne fortelle at Gunslingers kommer til årets countryfestival! Vi ser fram til en heidundrende konsertopplevelse med høy allsangfaktor når bandet som er kjent for sine herlige egenskrevne låter og sin store energi entrer scenen!

Les mer om Gunslingers her.

Sie Gubba – Hovedscenen – Kl. TBA

Sie Gubba feirer 25-årsjubileum i 2020, og legger selvfølgelig den landsdekkende jubileumsturneen innom Seljord og Countryfestivalen!

 

Les mer om Sie Gubba her.

Kjøp billetten din nå

Våre samarbeidspartnere

Countryfestivalen Seljord AS

Org.nr: 980260054

Tlf: +47 350 55 164
E-post: post@countryfestivalen.no

Aldersgrense for festivalen er 18 år

Personvernerklæring