Mat og drikke

Countryfestivalen ønsker å servere sine gjester mat og drikke av ypperste kvalitet. Derfor er det lagt stor vekt på å skape hyggelige og innholdsrike mat- og drikkeopplevelser gjennom et spennende utvalg av serveringssteder. 

Buffalo Steak House

Buffalo Steakhouse har de senere årene utviklet seg til å bli en riktig så populær restaurant på Countryfestivalen. Her serveres blant annet både enkel og dobbel biff, hamburger, fiskeretter og pizza på porselentallerken og rene duker. 

Buffalo Steak House

Med hyggelig betjening, muligheten for å få seg noe godt i glasset og en bred meny håper vi at restauranten vil falle i smak. Vi har rundt 120 sitteplasser, og mulighet for både drop in og bordbestilling. 

Sterke Nils Saloon

Her  serverer vi spennende drinker og ølvarianter.

Baren har flott innsyn til Cafescenen og arrangerer aktiviteter som underholder inn i de sene nattetimer.

Sjøormen Vin og Ølbar

Sjøormen Vin- og Ølbar er Countryfestivalens helt egen vin- og ølbar. Her tilbyr vi kjente og gode merkevarer av både vin og øl, og legger opp til en hyggelig atmosfære med litt høyere standard. 

Sjøormen Vin og Ølbar

Ta med deg venner eller kjæresten og del en flaske vin, eller smak på spennende lokalt øl, mens dere får med dere noen av våre konserter på Cafescenen.

Åpen hver dag under festivalen – i festivalens åpningstider.

Hill Country Cafe

Hill Country Cafe ligger ved Cafescenen i hjertet av festivalen. Her har vi åpent fra morgen til kveld, og serverer blant annet nydelige retter basert på utmerkede råvarer.

Storegut Bar

Festivalen sin bar ved Hovedscenen. Her får du det du trenger for å slukke tørsten. Dette er en ren bar med drinker, vin og øl. 

Storegut Bar

Åpen hver dag under festivalen – i festivalens åpningstider.

Nyheter fra Countryfestivalen

Velkommen til Countryfestivalen 2022

Velkommen til Countryfestivalen 2022

Etter en ufrivillig og lang pause, jobber vi for fullt med å få på plass alle artistene som skal glede et trofast publikum til Countryfestivalen neste sommer. Er DU klar for å oppleve festivallivet igjen? Det er i hvert fall vi! ❤

les mer
Billettsalget åpner 28. juli

Billettsalget åpner 28. juli

Billettsalget for Countryfestivalen 2022 åpner snart! Vi gjør oppmerksom på et begrenset antall billetter for fredag 29. juli 2022 når verdensstjernen Travis Tritt endelig entrer scenen i Seljord ❤

les mer

Våre samarbeidspartnere

Countryfestivalen Seljord AS Organisasjonsnummer: 980260054

Tlf: +47 350 55 164
E-post: post@countryfestivalen.no

Aldersgrense for festivalen er 18 år

Personvernerklæring