SjøormCountry 2024

 

 

SjøormCountry

Er du glad i å synge, liker countrymusikk og drømmer om å stå på en scene foran et stort publikum? Da bør du melde deg på årets SjøormCountry under Countryfestivalen.

Hvert år arrangerer vi talentkonkurranse for lovende countryartister. SjøormCountry har presentert en rekke fremragende norske countrytalenter, og i år ønsker vi å tilby nye talenter en plass på scenen under Countryfestivalen.

I 2024 arrangerer vi SjøormCountry for trettende gang. Vi deler inn konkurransen i to klasser – med og uten band. Har du ikke eget band, får du som finalist øve inn repertoaret ditt med vårt hus-band dagen før finalen. I finalen spilles det to låter av hver deltaker.

Det kåres to vinnere: beste band og beste enkeltartist. I juryen sitter det dyktige fagfolk med lang erfaring fra musikkbransjen.

Vi betaler i premie kr. 7000,- til band og kr. 3000,- til enkeltartister for å delta på SjøormCountry. Vinnende band får spille på hovedscenen under årets festival og vinnerne i begge klasser får spilleoppdrag på Countryfestivalen 2025. Festivalen ordner da med backingband til enkeltartisten. På bakgrunn av påmelding med presentasjon velger juryen ut tre finalister i hver kategori.

Frist for påmelding er 12. juni 2024. Vi tar kontakt med aktuelle kandidater 16. juni.

Har du spørsmål, kontakt oss på sjoormcountry@countryfestivalen.no eller post@countryfestivalen.no  eller telefon 35 05 51 64.

Våre samarbeidspartnere

Seljordfestivalen