Festivalpakker

Er du ute etter en uke med campingliv, en dagstur eller noen dager på Countryfestivalen? Klikk på det tilbudet som passer deg best for mer informasjon.

18-ÅRS ALDERSGRENSE PÅ FESTIVALEN

Skal du kjøpe festivalpass, men har allerede en plass å bo på campingen, kan du enkelt kjøpe billett ved inngangen når du kommer.

NB! Dagsbilletter og helgepass gir KUN inngang til konsertområdet. Du må ha campingbånd (festivalpass inkl. camping) for å komme inn på campingområdet.

Vilkår Countryfestivalen

 1. Bekreftelse for betalt plass må fremvises på innsjekk.
 2. De som har reservert campingplass med strøm, må ta med egen skjøteledning min. 25 meter, beregnet for utendørs bruk.
 3. Avbestillinger kan gjøres fram til den 10. juli, avbestillinger gjort innen fristen vil få refundert hele beløpet minus 15% administrasjonsgebyr.
 4. Denne fakturaen er reservasjon for 1 plass på campingområdet og betaling av bestilt antall festivalpass.
 5. Det tas forbehold om programendringer.
 6. Du er ansvarlig for å kontrollere at arrangementet ikke er avlyst eller flyttet. Et arrangement anses å bli avlyst dersom arrangementet ikke har funnet sted i det hele tatt. Endringer i repertoaret, endret dato, delvis utførte arrangement eller lignende utgjør ikke et avlyst arrangement. Ved avlyste eller flyttede arrangement, ta kontakt med ansvarlig arrangør som har ansvar for spørsmål om innløsning av billetter. Avlysning på bakgrunn av force majeure eller force majeure lignende tilstander, eller avlysning besluttet av andre årsaker utenfor arrangørens myndighet gir ikke grunnlag for refusjon. Kjøper er selv ansvarlig for egne billetter, kjøp av riktige billetter, og at billettene blir sendt til en gyldig e-postadresse og/eller mobilnummer. Kjøper er ansvarlig for at alle opplysninger oppgitt ved registrering, er korrekte.
 7. Det er ikke tillatt med dyr på konsert- og/eller campingområdet, med unntak av fører- /servicehund.
 8. Alle utstillere og campingenheter skal være utstyrt med røykvarsler og et pulverapparat (min. 2 kg). Kontroll vil bli gjennomført.
 9. Det er ikke tillatt med åpen ild på plassen og grilling kan bare skje ute. Det skal
  være minst 1 meter avstand fra telt-/campingvogn til grill. Engangsgrill er ikke tillatt på festivalen. På grunn av brannfare er ikke høyballer tillatt.
 10. Basseng eller bassenglignende installasjoner er ikke tillatt.
 11. Våpen eller våpenlignende gjenstander er forbudt.
 12. Det er nulltoleranse for bruk og/eller omsetning av narkotika på hele området.
 13. Campinggjester skal følge tilviser ved plassering av campingenhet. Det er ikke anledning til å flytte campingenhet fra tilvist plass.
 14. Se ellers generelle trivselsregler for arrangementet på våre hjemmesider.

NB!. Det er 18-års aldersgrense på hele festivalområdet.

Mer informasjon eller andre spørsmål?

Våre samarbeidspartnere

Seljordfestivalen

Countryfestivalen Seljord AS Organisasjonsnummer: 980260054

Tlf: +47 350 55 164
E-post: post@countryfestivalen.no

Aldersgrense for festivalen er 18 år

Personvernerklæring