Arthur Stulien seiler opp som en av de mest spennende artistene å følge med på i norsk musikk, uavhengig av sjanger.

Med to plateutgivelser, der det siste var hans første solo-album, begynner han virkelig å etablere seg i bransjen. Alle låtene på det siste albumet er enten skrevet selv eller sammen med andre, og det har ikke gått ubemerket hen i musikkverden. I slutten av 2020 mottok låten hans «Play it Again» nemlig prisen for «European Country Single of the Year». I etterkant av dette har interessen for Stulien bare økt, og han har nå et milliontall med avspillinger på digitale plattformer.

2022 og 2023 var gode år for sørlendingen. «The Road More Known, European Tour 2022» inneholdt konserter i Norge, Danmark, Sverige, Frankrike og Litauen, og positive tilbakemeldinger har fulgt med gjennom hele året, og samme trenden har fortsatt i 2023 med konserter på nye steder og for nye publikum, inkludert Nashville og andre deler av USA.

Han er for tiden aktuell med deltakelse i The Voice, og Blind Audition som har generert mange flotte tilbakemeldinger! Hans versjon av Cody Johnsons “‘Til You Can’t” finner du på alle strømmetjenester, inkludert Spotify og YouTube!