Sie Gubba til Seljord

Sie Gubba feirer 25-årsjubileum i 2020, og legger selvfølgelig den landsdekkende jubileumsturneen innom Seljord og Countryfestivalen!

 

En solid underholdningsmaskin tar turen til Countryfestivalen

 

Countryrockerne fra fjellbygda Ålen i Trøndelag har i 25 år vært et av landets travleste festband, med konserter over hele landet bak seg. De har gitt ut 12 plater, flere singler, deltatt i MGP og hatt 1. plass på VG-lista med 3 ulike album. I 2006 kom albumet «Sie Gubba» som ble bandets store gjennombrudd, mye takket være låten «Sånn e livet» som var på Norsktoppen i 20 uker.

I 2020 blir de svært synlige for det norske folk, gjennom slipp av ny musikk og en stor jubileumsturne. Med sin kombinasjon av trønderske og folkelige tekster, drivende felespill og allsang-refreng fra start til slutt, er dette en solid underholdningsmaskin som tar turen til Countryfestivalen.

Sie Gubba ble dannet under lystig lag på trekkspillfestivalen «Ved Syltoppens fot» i Tydal i 1995, og har siden den gang hatt store hits som «Sånn e livet», «Fjellrypa», «Lynx’n» og «Alt du vil ha». I 2019 kom de med nytt album, «Våre beste ballader», der alle de kjente og kjære klassikerne gjennom 25 år er samlet. I 2020 deltok bandet i MGP når Midt-Norge skulle velge sin representant til MGP-finalen, med låta «Kjære du».

Hva betyr egentlig «si gubbe»?
Det er et lokalt uttrykk på en som liker å lage ablegøyer, finne på rampestreker og ellers er litt vill og smågal. Sie gubba er flertallsform av uttrykket.

 

Bandmedlemmer i Sie Gubba:

Magne Almås (gitar)
Petter Øien (vokal og akustisk gitar)
Tommy Folstadli (trommer)
Morten Hølås (fele)
Reidulf Wormdal (tangenter/trekkspill)
Tore Dalsaune (bass)

 

Vil du varme opp til Countryfestivalen? Her er alle albumene de har gitt ut:
1998 Jakta ti alle fjell
2000 Lynx’n
2002 Lørdag e’det fæst
2003 Bykar
2006 Sie Gubba
2008 Sånn e livet – live 10 år
2009 Hemafrå
2011 Alt du vil ha
2014 Veien vi ska gå
2015 Live – 20 år
2017 Arven
2019 Våre beste ballader

 

Flere artikler 

Flere artikler

Takk for i år!

Nordens største countryfestival har de siste dagene vært fylt med campinggjester, konsertopplevelser, herlig vær og topp stemning!

Se film fra årets festival her

les mer