Den 23.countryfestivalen i Seljord er over

 

Nordens største countryfestival har de siste dagene vært fylt med campinggjester, konsertopplevelser, herlig vær og topp stemning! Fra fire scener har det opptrådt over 26 artister, norske og internasjonale. Aktiviteter som Rodeo, Bryllup, Right On bilutstilling, talentkonkurransen SjøormCountry, basseng og linedance-kurs har fylt plassen samtidig som det har rullet og gått konserter 8 timer non-stop! 

 

 

Oppsummert kan vi si at årets festival har vært en stor suksess. Vi fikk oppleve et mangfold av gode og varierte artister, og livet ute på festivalcampingen var som alltid upåklagelig.

Da gjenstår det bare å si TUSEN TAKK til dere, våre fantastiske gjester! Uten dere hadde festivalen aldri vært mulig, og vi takker dere for at dere tar turen år etter år. Tusen takk til alle samarbeidspartnere, frivillige, ansatte og ikke minst artister. Dere er helt rå! Countryfestivalen er over for i år, og for en FANTASTISK uke det har vært.

Den 23.countryfestivalen i Seljord er over, og nå: 

GLEDER VI OSS TIL Å SE DERE ALLE IGJEN PÅ COUNTRYFESTIVALEN 24.-28. juli 2024!

Flere artikler 

Flere artikler

Joe Nichols

Joe Nichols (46) er en av de beste amerikanske countrysangerne som har dukket opp etter årtusenskiftet.

les mer

Drake Milligan tar en Elvis

Drake Milligan var bare tjue år gammel da han forlot hjembyen, Arlington i Texas, og flyttet til Nashville for å spille hovedrollen i TV-serien «Sun Records».

les mer

Hellbillies

Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband!

les mer