Anne Fagermo og Dag Erik Oksvold var begge på Espen Lind sitt lag i siste sesong av The Voice, og fant tonen som det heter – men da i musikalsk forstand. I fjor høst ga de nylig ut en singel i lag; “Judge Tenderly Of Me”, som har blitt rosa opp i skyene mellom annet i Adresseavisen, og ble belønnet med en 5. plass i den Norske finalen i Melodi Grand Prix.

Anne Fagermo har på kort tid gjort seg bemerket som en talentfull sanger og låtskriver, og rørte mentor Lind til tårer ved flere anledninger. Med sin særegne stemme og unike musikalske stil har hun de siste årene stått på både store og små scener, og gitt ut flere singler. Anne har røttene sine i pop/rock-sjangeren, men med en country-inspirert sound som gir en frisk og unik vri. Hun begynte å gi ut egen musikk i 2019, og slapp den live-innspilte EP’en “Stone Church Sessions” i 2020.

Dag Erik gjorde en formidabel innsats i den samme sesongen av The Voice, der han gikk ut som Topp 6. Foruten å gjøre seg bemerket med fløyelsmyk vokal, var han også sesongens store entertainer, og sjarmerte det norske folk. Han har allerede en lang artist- og musikkarriere bak seg, der han blant annet spilte trommer i “Hver gang vi møtes” og andre større band. Dag Erik og Anne var også på lag på country-kvelden på Beat for Beat, mot Ida Jenshus og Adam Douglas.

Anne og Dag Erik skal gjøre flere konserter i 2024, og vil besøke Seljord og Countryfestivalen. Det blir en blanding av eget materiale, og vel utvalgte coverversjoner av andre kjente country-låter.