The Revival Rebels

The Revival Rebels er et band fra Bergens område med en forkjærlighet for Countryrocken som kommer fra sørstatene i USA. Bandet består av svært rutinerte musikere som alle har spilt sammen og hver for seg i det ganske land.

Denne gjengen leverer nøye utvalgte perler fra band og artister som Blackberry Smoke og Chris Stapleton med flere, i tillegg til eget materiale.

Musikken kjennetegnes med høy energi og blir gjengitt på gamle måten, helt analogt med riktig sound.

Det er bare å glede seg!

Bandet består av

Tor-Erik Rong: Vokal og gitar

Jørn Austbø: Bass

Lars Hammersland: Hammondorgel

Morten Bergstrøm: Trommer

Berit Håpoldøy

Berit Hopoldøy

Berit har sidan 2012 vore fulltidsmusikar, og har i denne tida laga, produsert og arrangert musikk innanfor sjangeren folk country og viser. Gitt ut musikk på cd, vinyl, og musikk på «Spotify» med bl.a. over 1 mill streams. Berit sin musikk har og blitt avspelt på fleire radiokanalar i inn og utland.

Av produksjoner:
Horisontar: album 2009
Berith: album 2020
Produsert Tekst og melodi til 3 låtar 200 årsmarkeringen av historia knytt skipsforliset «De Zee Ploeg». Bestillingsverk.
Produsert og fremført «Ei musikalsk reise til Amerika» i samarbeid med Helge Jordal og Lars Hammersland.
Hundrevis av opptredener i Bergen og omland.

Prosjekt «Skumringstimen». som det også kjem beskrivelse av i bok, skrevet av Berit, som kom i utgivelse i sept 2023. Faste formiddagskonsertar på Dyvekes i Bergen, med inviterte gjesteartistar.
I dei seinare år samarbeida mykje med den rutinerte musikaren Erlend Styve og hans band Twang Gang og Bergens musikere i Bergen Bonanza.

Ellers har Berit gjort bl.a. konserter på Ole Bull Huset, i Bergen, Morellefestivalen, Landskyttarstevnet på Voss, Bergen Elvis Festival og en rekke bygdedager og fester.