Opplev Nordens største country-festival 22.-26. juli

Countryfestivalen i Seljord er Nordens største countryfestival med et 20-talls artister, et bredt utvalg av aktiviteter og rundt 25.000 glade festivalgjester. Velkommen! 

Travis Tritt til Seljord

Fredag 24. juli entrer verdensstjernen Travis Tritt scenen i Seljord. Det er første gang den anerkjente og svært populære countryartisten og låtskriveren besøker Norge.

Nordens største country-camp

Skal du bo på camping under sommerens festival? Bra! Det er en stor fornøyelse å ha camping på festival. Glade folk som er hos oss 24 timer i døgnet gjør at festivalopplevelsen blir noe helt unikt. 

Right On-camp

Right On-campen er for alle entusiastkjøretøy som AmcarS, Classic, Gatebil, hobbybiler etc. Klubber, vennegjenger og andre som ønsker det, får plass samlet på campingen.

SjøormCountry

Er du glad i å synge countrymusikk og drømmer om å stå på en scene foran et stort publikum? Meld deg på årets SjøormCountry! 

Nyheter

Om coronaviruset

Om coronaviruset

Vi som arrangører følger nøye med på oppdateringer rundt corona-viruset og gjør løpende vurderinger tilknyttet gjennomføringen av festivalen.

les mer
Sie Gubba til Seljord

Sie Gubba til Seljord

Sie Gubba feirer 25-årsjubileum i 2020, og legger selvfølgelig den landsdekkende jubileumsturneen innom Seljord og Countryfestivalen!

les mer

Stemningsrapport fra Rotlaus-konserten i 2019

Våre samarbeidspartnere

Countryfestivalen Seljord AS Organisasjonsnummer: 980260054

Tlf: +47 350 55 164
E-post: post@countryfestivalen.no

Aldersgrense for festivalen er 18 år

Personvernerklæring